•  
  • Regels:

    Slechts woorden met 2 of meer tekens worden geaccepteerd. Max 200 tekens. Spaties worden gebruikt om woorden te splitsen, "" kan worden gebruikt om naar een complete string te zoeken. AND, OR en NOT worden gebruikt als operatoren. +/|/- komen overeen met de operatoren AND, OR en NOT. Alle gezochte woorden worden omgezet naar kleine letters.

Privacystatement

Wil je een verzekering sluiten of een vergelijking op onze website maken dan dien je jouw persoonlijke gegevens in te vullen. Wij begrijpen dat dat soms als lastig wordt ervaren. Hieronder leggen wij je uit waar we jouw gegevens voor nodig hebben en hoe wij hier zeer prudent mee omgaan.

 

Gebruik van onze site

Nugeregeld.nl houdt gegevens bij als je onze website bezoekt. Dit doen vrijwel alle websites. Dat doen we om in de gaten te houden of onze website werkt zoals het hoort, maar ook om te onderzoeken hoe je de website gebruikt. Wij kunnen dan onze site eventueel aanpassen en beter op jou af stemmen. We gebruiken de gegevens ook om heel gericht informatie en aanbiedingen op de site te zetten.


Als je onze site bezoekt vragen we je of we de gegevens in jouw browser mogen opslaan, zoals cookies. Als je dat niet goed vindt, slaan we alleen informatie op die echt nodig is om de site te laten werken. Bijvoorbeeld om te zorgen dat we je niet steeds dezelfde vragen stellen, of je jouw gegevens tijdens een bezoek niet steeds opnieuw hoeft in te vullen. 

Aanvragen van offertes en financiële producten

Jouw (persoonlijke) gegevens hebben we nodig voor het maken van een persoonlijke vergelijking en voor het, op jouw verzoek, aanvragen van offertes en financiële producten. Maar ook gebruiken we deze gegevens om eventueel contact met je op te nemen naar aanleiding van een offerte en voor het afhandelen van een aangevraagde verzekering. Ook voor het wijzigen of beëindigen van een verzekering en voor het afhandelen van schade hebben we jouw gegevens nodig. Dit geldt voor verzekeringen waarvoor we tussenpersoon zijn. Kies je een product waarvoor we alleen een link op onze site hebben geplaatst en waarvoor wij verder geen bemiddeling verzorgen dan sluizen we jouw gegevens direct door aan de betreffende financiële instelling en zorgt deze voor de verdere afhandeling. Ook kunnen we jouw gegevens gebruiken om je een betere deal te kunnen aanbieden, en je daarover te informeren.

 

Telefoon

Wij geven geen advies of nadere informatie over de door nugeregeld.nl aangeboden producten, diensten of verzekeringen. Als je telefonisch contact opneemt kunnen wij de telefoongesprekken opnemen. Dit laten we je wel altijd eerst even weten. De gespreksopnames bewaren wij maximaal 2 jaar. Om onze service elke dag beter te kunnen maken analyseren we deze gesprekken. Daardoor kunnen wij dan onze dienstverlening nog beter afstemmen op de behoefte van onze (toekomstige) relaties.

Klanttevredenheidsonderzoek 

Wij willen de beste service aan onze klanten bieden. Om te kijken of dat is gelukt, vragen we je soms om ons te beoordelen. Heb je een beoordeling gegeven dan kunnen we je  benaderen. Wij zijn dan benieuwd hoe wij volgens jou onze service nog beter kunnen maken.

Mijn account

Sluit je een verzekering af via nugeregeld.nl dan gebruiken we jouw gegevens voor het aanmaken van een account. Via dit account kom je in jouw digitale polismap met daarin jouw persoonsgegevens, de door jou aangevraagde offertes, lopende verzekeringen en eventuele schadedossiers. Heb je bij ons een account dan worden de gegevens die je op onze site invult extra beveiligd verstuurd.

 

Ongewenste berichten

Nugeregeld.nl  gebruikt jouw gegevens om je te informeren over belangrijke wijzigingen die te maken hebben met jouw verzekering. Voorbeelden daarvan zijn aanpassingen van de premie of voorwaarden. We kunnen je bijvoorbeeld mailen over zaken die we voor jou relevant of informatief vinden. Wil je deze berichten niet meer ontvangen dan kun je je onderaan elke e-mail direct afmelden.

 

Links 

Op nugeregeld.nl vind je links naar andere websites. Hoewel we niet zo maar links naar andere sites plaatsen, kunnen we geen verantwoordelijkheid nemen voor de omgang van deze organisaties met jouw gegevens. Bekijk hiervoor het privacystatement, als die er is, van de betreffende website.

 

Bescherming persoonsgegevens

Nugeregeld.nl garandeert je dat we met jouw persoonlijke gegevens heel zorgvuldig om gaan. We geven ze niet aan anderen, behalve aan financiële instellingen waarvan je informatie, een offerte of een financieel product via ons hebt aangevraagd. 


Verzekeraars en volmachtorganisaties (zoals Acura Assuradeuren) kunnen, in verband met een verantwoord acceptatie-, risico- en fraudebeleid, je gegevens raadplegen en (laten) vastleggen in het Centraal informatiesysteem (CIS) van de in Nederland werkzame verzekeraars. Dit gebeurt door Stichting CIS. Op deze manier willen verzekeraars en volmachtorganisaties risico’s beheersbaar maken en fraude tegengaan. Nugeregeld.nl kan als tussenpersoon niet de gegevens in CIS raadplegen en/of vast (laten) leggen. Dit kan wel door de verzekeraar of de volmachtorganisatie, zoals Acura Assuradeuren, worden gedaan. Zie voor meer informatie www.stichtingcis.nl. Hier vind je ook het privacyreglement van Stichting CIS. Het CIS is te bereiken via: Stichting CIS, Bordewijklaan 2, 2591 XR te Den Haag, p/a Postbus 124, 3700 AC te Zeist. 

Nugeregeld.nl heeft via Acura Assuradeuren passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Deze maatregelen garanderen je een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die je achterlaat en de verwerking ervan. 

We houden ons in alle gevallen aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens. Daarom is Acura Assuradeuren aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Acura Assuradeuren gevestigd aan de Kortestraat 3a 5491 AD St. Oedenrode.

 

Inzage, correctie en klachten

Gebruikers van nugeregeld.nl kunnen hun persoonsgegevens inzien en zo nodig laten corrigeren. Wil je dit, stuur dan een verzoek naar Acura Assuradeuren, Kortestraat 3a  5491 AD St. Oedenrode of een e-mail.  Bij het verzoek dient wel een kopie van een geldig legitimatiebewijs meegestuurd te worden. Voor klachten over ons privacy-beleid kun je ook gebruik maken van ons emailadres.

 

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen over ons privacy-beleid? Neem dan contact met ons op.

 

Wijzigingen

Nugeregeld.nl heeft het recht wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Controleer daarom regelmatig het privacystatement voor het privacy-beleid van nugeregeld.nl.

  • Autoverzekering

    • Tot 80% bonusmalus korting bij een online autoverzekering
    • Direct autoverzekering afsluiten
    • Direct voorlopige dekking
  • Woon- en inboedelverzekering

    Al meer dan 8632 mensen gingen je voor!
    Sluit ook binnen enkele minuten jouw nieuwe verzekering af.

  • Reisverzekering

    Vergelijk jouw (doorlopende) reisverzekering, kies zelf een geschikte verzekering en sluit online jouw verzekering.
    Ga altijd verzekerd op vakantie!

Home   |   Disclaimer   |   Privacy   |   Partners